Tietoa minusta

Minusta ja työtavoistani

Opiskelen parhaillaan integratiiviseksi psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopistossa. Valmistuminen on joulukuussa 2024. Integratiivisesta työotteesta voit lukea enemmän tästä

Teen terapiatyötä tällä hetkellä koulutukseeni liittyen ja sivutoimisesti. Ajat ovat yleensä ilta-aikoja. Työkokemukseni on suurimmaksi osaksi aikuistuvien nuorten ja heidän vanhempiensa parista toisen asteen koulukuraattorina tehdystä monipuolisesta psykososiaalisesta työstä. Erityisesti lähivuosina työssä on painottunut mielenterveydellinen osaaminen. Työskentelen mielellään eri ikäisten kanssa, kuitenkin 16-vuotiaista alkaen. 

Terapeuttina pyrin tasavertaiseen, kunnioittavaan, luottamukselliseen ja lämpimään vuorovaikutukseen kanssasi. Muokkaan työskentelyä tarpeisiisi sopivaksi, joten se voi oman elämän ja mielen tutkiskelun lisäksi sisältää aktiivisia harjoituksia tai kotitehtäviä, mikäli se tuntuu sopivalta ja perustellulta. Työskentelyllämme on aina tavoite, joka nousee tarpeestasi, ja jonka yhdessä sovimme. Joskus tavoitteena voi olla purkaa mieltään ja saada sitä kautta helpotusta. Tavoitteena voi olla myös esimerkiksi omien arvojen selkiyttäminen, tunnesäätelyn paraneminen, itsetuntemuksen lisääntyminen jne. 

Tyypillistä työskentelyssä minulle on rauhallisuus ja läsnäolevuus. 


Koulutukseni

  • Sosionomi (AMK)
  • Kriisityön-interventiokoulutus, Riveria kesäyliopisto
  • Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutus, Nyyti ry
  • Psykologian perusopinnot ja aineopintoja, Jyväskylän avoin yliopisto
  • Psykoterapeuttiset valmiudet, Snellman kesäyliopisto
  • Kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys 30op, Integrum instituutti
  • Integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttiopinnot meneillään, Itä-Suomen yliopisto
Terapiapalvelut Mari Aspa, Joensuu 3269900-4
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita